Vergunningwinkel.nl is een opgericht om het proces naar een verleende bouwvergunning gemakkelijker en overzichtelijker te maken. Als onderdeel van MakeoverGroep hebben wij jarenlange ervaring met de wet- en regelgeving (WABO, BOR, MOR, Bouwbesluit). We kunnen goed inschatten wat wel en wat niet gaat lukken en we spreken de taal van de gemeente.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven (aannemers, woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren). Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel.

MakeoverGroep is een jong bedrijf dat bestaat uit een klein vast team en een grote schil van professionals in verschillende disciplines. Wij werken onder andere met vaste constructeurs, geluidsadviseurs, brandveiligheidsspecialisten en diverse andere partijen. Omdat we veel aannemers als vaste klant hebben komen we ook regelmatig op de bouwplaats en blijven we zo in contact met de praktijk. Dat is erg belangrijk omdat wij daardoor precies weten hoe aannemers werken. In het bouwkundige-ontwerpproces nemen we allerlei handigheidjes mee die het werk in uitvoering gemakkelijker maken.

MakeoverGroep is opgericht door ing. Jurre Bleekemolen. Na meerdere jaren als zelfstandige te hebben ‘getimmerd’, in dienst gegaan bij een middelgroot adviesbureau. In die periode gemerkt dat er in deze branche nog veel te halen valt wat klantvriendelijkheid, efficiëntie en gemak betreft en daarom MakeoverGroep gestart. De grote kracht is de ‘hands-on mentaliteit’ en kennis en ervaring in zowel de praktijk als op kantoor.

Het bedrijf is gevestigd in de kerk van het Noord-Hollandse dorp Beets. Op deze plek staat al een kerk sinds het jaar 1360 en het huidige gebouw is van omstreeks 1600 waarbij er een grote restauratie heeft plaatsgevonden in 2011. We houden kantoor in de voormalige raadzaal van de gemeente Beets en kunnen daardoor genieten van de prachtige 17e eeuwse plafondschilderingen. Echt een unieke locatie die we graag delen met onze klanten. Bent u geïnteresseerd? We nodigen u graag een keertje uit om u mee te laten genieten van het historische gebouw met kenmerkende details en elementen.

Bouwvergunningen in onze webshop

Vergunning Dakopbouw . Vergunning Dakterras . Vergunning Balkon . Vergunning Aanbouw . Vergunning Bijgebouw . Vergunning Dakkapel

Wij helpen u graag met Bouwadvies en vergunningen